FullSizeRender_3Afgelopen week ging ik langs de Aldi (na een lange tijd) en oh my, ik was blij verrast! Vooral over de producten in het koelvak. Ik spotte best veel nieuwe items. ¬†Een lange inleiding skip ik, aangezien foto’s meer zeggen dan woorden ūüėČ

Ten eerste de hummus is 2 die for! Als je een Aldi in de buurt hebt, ren en koop dit! Waarom? De meeste hummus in supermarkten smaken niet zo lekker, eentonig zonder smaak wat aan de droge kant. ¬†MAAR deze hummus: goed gekruid smeu√Įg, enorm goed. Ik heb inmiddels beiden geproefd zowel de pikante als de naturel, zo heel veel verschil zit er eigenlijk niet in behalve dan dat de pikante ietsjes meer pit heeft dan de naturel versie.

Zelfs mijn collega’s die zelf hummus maken en ook wel eens hummus kopen waren zeer onder de indruk van de hummus van de Aldi.

Dit is zo lekker met wasa crackers of zelfs op brood met gehakt:

 Tabouleh

Dit was best een shocker voor mij; een heel lunchgerecht voor zo een laag prijsje. Ik weet niet of het goed smaakt,  ik heb de versie met munt gekocht en zal het deze week proberen.

Bij de tabouleh hield het niet op want er was ook nog eens pasta met tonijn, like what?!

Mediterraanse kipsalade

Normaal is kipsalade nooit halal, maar wonder boven wonder zijn deze salades dat wel! Er zit helaas wel erg weinig kip in. En om heel eerlijk te zijn raad ik de salade niet aan, hoewel het wel me wel ok lijkt voor een snack tussendoor op crackers ofzo.

Kokosdessert

Technisch gezien is dit eigenlijk geen dessert, want het is kokos yoghurt en het bevat ook nog eens 0% suiker! En het is van Trader’s Joe dat is een Amerikaans merk, weer: what the?! Het is wel aan de prijzige kant, maar ik vond het lekker, juist door de romige kokossmaak miste ik de suiker totaal niet.

Soja Yoghurt

Een zeer mooie toevoeging in het Aldi assortiment als je het mij vraagt 2 verschillende smaken. De soja yoghurt heb ik overigens nog niet geprobeerd.

Totaal non food related, maar ik vond het wel grappig deze glitter pumps in de Aldi afgeprijsd voor 9 euro, en het zag er niet eens zo slecht uit!

Voor welk item zou jij een bezoek willen brengen aan de Aldi? Ik hoop echt dat deze producten blijven in het assortiment en het niet een ‘zomer’ product is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *