Mijn tante uit Canada heeft een leuke surprise goodiepakket opgestuurd! We blijven even in de Canadese sfeer, de vorige post ging over fluffy Canadian pancakes 😉 Mijn tante verkoopt aan huis producten van het merk Mary Kay. Deze producten kon je voorheen niet zelf kopen alleen via iemand die een Mary Kay consulente is. Net zoiets als Tupperware of Avon producten. Nu zijn de producten wel online verkrijgbaar. Ik weet uit ervaring dat Mary Kay producten kwaliteit betekent. Mary Kay producten zitten niet in de budget prijsklasse meer in de midden prijsklasse. Dus ik was heel erg blij toen ik uit het niets een pakketje ontving: heb ik een lieve tante of niet?! Graag laat ik je zien welke goodies ik precies heb gekregen.

1. SPF 30 sunscreen
Absolutely love my sunscreen! Ik bescherm namelijk SPF om mijn nek en handen te beschermen tegen de schadelijke stralen v/d zon die weer leiden tot huidsveroudering. De geur van deze SPF ruikt ontzettend lekker. De meeste SPF zijn geurloos dus deze met een geurtje is zeer welkom.
2. Satin hands
Deze handlotion blijft op je handen ook wanneer je je handen wast. Voorheen gebruikte ik een hele set van de handenverzorging van Mary Kay namelijk om je handen te scrubben en after care dat was echt heerlijk
3. Mint Bliss
Ik verwachtte eigenlijk niets van deze lotion, MAAR bij het uitsmeren oeee my skin is SIL-KY
Normaliter gebruik ik nooit een mentholgel, maar onlangs heb ik de mentholgel v/d Kruidvat geprobeerd voor na de laserbehandeling voor mijn benen en het is echt verkoelend! Vandaar dat ik niet kan wachten om bijv. na een lange werkdag in de zomer deze lekker mintgel te smeren op mijn voeten en benen. Op de achterkant v/d verpakking staat zelfs dat je de lotion over een hele dunne panty kunt smeren: dat is nieuw voor mij…..


                                                    De achterkant van de bovenstaande producten

4. Haiku parfumroller
Deze roller oftewel een ‘purse concentrate’ heeft een wat olie-ige substantie en is bedoeld voor in de tas voor instant freshnes. En boy o boy dit is echt instant freshnes het ruikt zo fris doet me denken aan komkommer en appels.
5. Forever orchid 
Ook dit is een frisse parfum en heeft een vleugje vanille, dit is mijn nieuwe favoriete geur! Perfect voor de lente/zomer so fresh & clean.

6. Satinlips
Deze lipbalm houdt de lippen gehydrateerd voor wel 6 uur lang: ik ben benieuwd….
7. Tinted lipbalm + spf15
Deze lipbalm is zo leuk! Het ziet er heel gewoontjes uit, maar zodra je het dopje ervan af haalt dan zie je eigenlijk een lippenstift dat je omhoog kunt draaien. De pigment van de lipbalm is heel erg licht terwijl het heel gepigmenteerd lijkt. Ook het formaat is superhandig: lekker klein het past overal in je broekzak en neemt zeker niet teveel plek in zoals een normale ‘dikke’ labello.
8. Nourishine lip gloss
Een ‘voedende’ lipgloss
2013-06-14 21.26.49

Dat waren de producten die ik heb gekregen. Ik heb meer producten ontvangen, maar mijn moeder heeft ook wat ‘genomen’ LOL. Ow en mijn man had een foaming shaving gel gehad.

Wat ben ik toch weer verwend deze maand, terwijl ik hard aan het budgetteren ben deze maand, dat maakt dit surprise pakket extra leuk!
Wat vind jij van mijn surprise products? En heb jij ooit gehoord van het merk Mary Kay?
Ben je nieuwsgierig naar overige producten van Mary Kay bekijk dan de website http://www.marykay.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *