Mijn ouders zijn net terug van vakantie (Brits Guyana en Suriname) en hebben natuurlijk wat leuke hebbedingetjes voor ons gebracht. Items die niet in Nederland te verkrijgen zijn, kijk je mee welke dat zijn?

Mijn man is gek op deze body & face lotion for men. De creme is dikker dan normale bodylotions en dat is volgens mijn man goed want het hydrateert de mannenhuid onwijs. Ook is de lotion dus voor het lichaam en het gezicht: 2 vliegen in 1 klap. Helaas zijn deze lotions niet in Nederland te koop. Ik heb de Afro American shop niet gechecked om heel eerlijk te zijn, dus we hebben een stille hoop dat we het toch nog hier kunnen kopen. Deze producten kosten per product 10 US dollar, maar dan heb je wel een grote hoeveelheid: 600 ml
I have a awesome mommy! Ik hou enorm van Kitchenaid producten en dat komt omdat ik zelf de keukenmixer heb van Kitchenaid. Kitchenaid staat voor supergoede kwaliteit. Deze kommetjes (van plastic) zijn bedoeld om voedsel in de koelkast te bewaren. Ik gebruik nu glazen schaaltjes van de Action, maar de Kitchenaid kommetjes zijn in mijn ogen echt de Rolls royce onder de voedselkommetjes

Complan is een energy melkpoeder wat je aanmaakt met water. Deze melkpoeder zit vol met vitamines en mineralen zoals je kunt zien in de rechter afbeelding (klik op de afbeelding voor een grotere weergave). Op de verpakking staat dan ook:  “the complete nutritional meal in a drink”. Deze melkpoeder is gemaakt met magere melk en is voor mij een goede aanvulling voor alledag. Volgens mijn moeder en man is Complan echt supergoed voor je lichaam. Complan is te koop in de UK en US, maar naar mijn weten niet in Nederland (zoja? Laat het me dan weten!).

Hmmm dry roasted almonds in een superhandig grote plastic verpakking. Wanneer deze amandelen op zijn dan zal ik de verpakking hervullen met mijn amandelen van de Aldi.  En dat was precies dezelfde gedachte van mijn mommy!

Oh, knippa! Dit is een tropische vrucht, de vruchtvlees is zacht en ZOET, tenminste als het eetrijp is:

Bron: wikipedia
1. Ik vroeg voor een papaya en mijn moeder heeft er 1 meegenomen uit mijn grootmoeders tuin, hoe cool is dat! Nu nog even afwachten totdat de papaya rijp is om te eten, oeeeh that’s gonna taste so GOOD. Ook de sweet small mango’s komen uit mijn grootmoeders tuin

2.Tropische kastanjes zijn de zaden van een ander heeerlijk zoet fruit genaamd “jack fruit”. De kastanjes hoeven we alleen te koken, schillen en lekker genieten van de ‘noot’. De meeste toko’s verkopen de zoete fruit zonder pit ook in blikjes (in siroop), moet je maar eens opletten 😉 Ik raad je dan ook aan om het eens een keer te proberen, it is absolutely de li ci ous:

 

Op de een of andere manier is mijn weerstand echt nul komma nul en ik heb altijd wel twee keer per jaar een verkoudheid. Volgens hubby zijn deze aspirinetabletten speciaal bedoeld om de verkoudheid heel snel te laten verdwijnen. Ook deze tabletten zijn niet in Nederland te verkijgen, dus hebben we een hele zak voorraad gekregen. De tabletten zijn wel een jaar geldig….dus ik denk niet dat we alle tabletten in 1 keer kunnen opmaken. Dus wellicht snel een winactie waarbij je een aantal zakjes kunt winnen! Altijd handig toch? Want wie wil nou ziek op bed liggen en niets kunnen doen? Not me!
Natuurlijk heb ik nog meer fruit gehad, dus dat wordt lekker smullen de komende dagen.
Wat vind je van onze items overseas? Drop a comment en laat vooral een comment achter als je wilt dat de winactie door moet gaan :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *