1
Ik gebruik de Action melkpan (zie boven) al een jaar en de pan is zo goed! Vaak brand ik melk aan of havermout (havermout is nu eenmaal sticky) en dan moet ik heel hard in de pan gaan scrubben om het goed schoon te krijgen. Desondanks het aanbranden EN het scrubben ziet de melkpan er nog steeds goed uit: ik zie geen enkel krasje van het scrubben. In tegenstelling tot de Tefal melkpan die ik ook al een jaar heb.

Zoals je ziet is de antibaklaag er af en tjah…het ziet er gewoon niet uit.
2

Nu heb ik van het weekend een nieuwe Action melkpan (in de kleur zwart) gekocht omdat ik bang ben dat de Action de melkpan misschien niet meer zal verkopen en dan heb ik er tenminste twee. Zoals je ziet glanst de nieuwe pan, mijn oude pan (in de kleur grijs) glanst niet meer zo, maar ziet er nog steeds goed uit (vind ik). Zeker als je het vergelijkt met die van de Tefal….
2014-06-10 19

Het soort materiaal waarvan de Action melkpan is gemaakt is voor mij een raadsel. Het enige wat op de onderkant van de pan staat vermeld is een etiket waarop staat waar de pan tegen bestand is:
2014-06-10 19

De melkpan van de Action kost €2,99. Afgelopen zaterdag was ik bij de Action en toen zag ik dat er een aantal pannetjes in voorraad waren, stuk of 8. Gisteren weer geweest en toen waren er maar 2 pannen over, blijkbaar hebben meerdere mensen door dat het een supergoed pannetje is 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *