Mijn huwelijk vond plaats op 2 november 2012 en op 4 november was de huwelijksreceptie te Zuid Amerika (vandaar de sunshine in november!). Op de receptie droeg ik een traditionele bruidsjurk. As we all know:  een bruidsjurk kan ontzettend veel kosten tot wel in de duizenden euro’s. Ik had met mezelf afgesproken dat ik geen duizenden euro’s aan 1 jurk zou uitgeven. Mijn budget was tot de 800 euro en niet hoger. Mijn eerste stap was uiteraard: zoeken op het internet, het duurde niet lang voordat ik DE jurk zag. Ik ben moslim en de jurk moest voor mij lange mouwen hebben. Het grappige was dat de jurk waarop ik verliefd werd niet eens mouwtjes had! Maar ik wist dat als de jurk mouwtjes zou hebben dat de jurk THA BOMB zou zijn, en achteraf gezien had ik helemaal gelijk.

Dit is de jurk zoals ik het eerst had gezien (en waarbij ik mijn verbeelding heb gebruikt):

De jurk was in de aanbieding en kostte €499 euro (zonder mouwen). De jurk had natuurlijk accessoires nodig en langere mouwen!
Extra kosten:

  • lange mouwen: €69,00
  • hoepelrok 3-rings: €79,00
  • sluier met kantenrand: €79,00
  • bruidshandschoenen: €29,00

Totale kosten:  755 euro!

Nu is de grote vraag natuurlijk, waar heb ik de bruidsjurk gekocht? Via de website: http://www.sweetflavoursbruidsmode.nl/  
De website is geen webshop. Je kijkt namelijk op de website welk model je leuk lijkt, vervolgens maak je per mail een afspraak om je maten op te nemen en om de mogelijkheden van de jurk te bespreken. Hierdoor heb je een jurk dat helemaal custom made is. Ter plaatse kun je voorbeelden zien van andere bruidsjurken zoals het materiaal. Nu komt het mooiste van alles: de bestelling wordt na betaling verstuurd naar China (waar alles met de hand wordt gemaakt)! Daarom zijn de jurken van Sweet Flavours Bruidsmode niet zo ontzettend duur! Daarnaast hebben zij ook geen ‘bruidswinkel’, maar wordt alles gedaan vanuit hun eigen huis waardoor de prijs ook nog eens extra laag gehouden kan worden. Het allerbelangrijkste is dat de jurk op tijd besteld moet worden, ik had mijn jurk besteld op 30 juni (mijn verjaardag!) en op 15 september mocht ik de jurk passen. Voor de afspraak is het nodig om naar Schinveld te rijden dit was voor mij vanuit Den Haag 2,5 uur rijden. Dit is het enige ‘nadeel’, maar je wordt zo gastvrij ontvangen eenmaal in Schinveld dat het ritje (voor mij) hartstikke meevalt. Bekijk hier de bruidsfoto’s van overige klanten van Sweet Flavours Bruidsmode. Ja, ja ook ik sta er tussen!

ACTIEKORTING: Sweet Flavours Bruidsmode geeft Tasty Nilou’s lezeressen de hoepelrok 3-rings (t.w.v. €79,00) cadeau ! Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2013. Zodra je een afspraak maakt met Sweet Flavours vermeld  dan dat je via Tasty Nilou’s bij Sweet Flavours terecht bent gekomen. En tot slot like de facebookpage van Sweet Flavours bruidsmode!

Iedereen vond mijn jurk supermooi, de design was zo romantisch en de jurk paste mij perfect. Hieronder nog een paar foto’s of my fabulous wedding dress:

 

Picture perfect!

 

 Gekozen voor een lange sluier en achteraf gezien: what a choice! Mooie foto’s gemaakt met de lange sluier
De bovenkant van mijn jurk (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)
 The tree of life
Ik ben superblij met mijn jurk en ben blij dat ik de jurk heb gekocht. Wie weet zal mijn dochter, schoondochter of kleindochter ooit dezelfde jurk dragen (I do hope so…)
Insha’Allah a happy couple forever, may Allah bless us always

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *