2014-05-20 09
Deze review stond al heel lang in mijn to do lijstje, ik heb de E-book covercase namelijk in februari gekocht via Ebay. Een beetje jammer, maar pas nadat ik een krasje had op mijn E-book scherm besloot ik om een covercase te kopen. Ik nam de ereader namelijk gewoon zo los in mijn tas en dat is natuurlijk niet zo slim. Een originele covercase voor een Sony E-reader is erg duur zo rond de 50 euro en hoger. Een goedkope cover kopen via Ebay is dan een stuk aantrekkelijker.

Na iets meer dan een week na mijn bestelling kreeg ik de cover. Ik heb gekozen voor een rode kleur:
2

Het is een soort van velours-achtige stof maar ook weer niet helemaal. Hierdoor lijkt het een beetje goedkoop, althans volgens mijn vader en man (maar volgens mij zijn ze een beetje bevoordeeld omdat ik had verteld dat ik de cover bij Ebay had besteld….). Zelf vind ik de hoes er ok uitzien en helemaal voor het mooie prijsje van 15 euro!

Aan het hoesje zit een LED lichtje vast
3

Zodra de hoes open wordt geklapt heb je een handige insteekhoesje voor je pen (de pen kreeg ik er niet bij, die kreeg ik bij de Sony E-reader) en ik kreeg een plastic screen protector voor mijn scherm. Ook zie je dat de binnenkant wel echt van velours stof is.
4
Ik had op hubby moeten wachten, maar ik wilde het zelf doen…..hubby heeft nog geprobeerd alles glad te maken met een creditcard maar hij heeft niet alles weg kunnen krijgen, helaas! Op zich storen de bubbeltjes mij niet tijdens het lezen.

Zo ziet het lichtje eruit
5
De e-reader is makkelijk in de hoes te schuiven.

Het lichtje nog 1 keer voorover klappen en je kunt in de avond lekker doorlezen zonder een extra licht aan te doen in een kamer
6

De reden waarom ik deze cover heb gekocht is omdat de verkoper op Ebay een handig real life filmpje laat zien van de hoes. En zoals je kunt zien, ziet de hoes er ook echt hetzelfde uit als in het fimpje:

Ik ben superblij met deze e-book cover, het beschermt mijn e-reader en ik kan er mee lezen in het donker (er is nu wel een nieuwere versie van de e-reader met een ingebouwde licht in het beeldscherm).

Heb jij een e-reader en waar heb jij jouw hoes gekocht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *