Poeh, poeh wat was het de afgelopen weken moeilijk zoeken naar leuke inspirerende foto’s op Lookbook. 95% bestaat uit punk/gothic kleding en dat is niet echt mijn stijl. Dus hierbij de 10 verschillende stijlen die naar mijn mening draagbaar en iets aparts hebben:

Okay dit zou ik zelf niet dragen, maar hoe cute staan die sokken bij dit outfit???

 

Deze jas is echt mega leuk! Check die studs op de mouwen! Zou dit een makkelijk DIY zijn, door zelf de studs op een oude trenchcoat te plakken? Hmmmmmm…

 

Dit meisje komt uit Amsterdam, yayyy een Nederlandse in the house! Zelf ben ik geen fan van dat soort leggings, maar het bovenste gedeelte vind ik wel erg leuk, lekker vintage. Ook de manier waarop ze haar horologe/armband over de colbert (zie rechtermouw) draagt: helemaal top.

 

Deze trui is van de Zara, en I like it! Ik zou alleen geen zwarte broek onder dragen (hoewel ik haar black look wel snap), ik zou eerder gaan voor een licht blauwe spijkerbroek.

 

Dit vind ik echt een super apart outfit! Wie verzint deze combi? Ten eerste die legerbroek of legging? Dan die laarzen eronder met die tas afsluitend met een hoed en een trenchcoat? Ik vind het wel wat hebben.

 

Deze trui ziet er super comfy yet fashionable eruit, kijk dat soort items zijn essentieel in je kledingkast

 

Weer een outfit dat te bloot is naar mij mening, maar ik geef toe de kleurencombinatie is superb! Ik bedoel mosgroen met goud en paars? Deze kleurencombinatie zal ik onthouden voor de volgende keer als ik ga shoppen.

 

Oh yeah momma! Tuurlijk kun je er super fashionable uitzien terwijl je zwanger bent, dit is het bewijs!

 

Het blousje vind ik zelf best leuk met de mouwen van zijde. Dit soort neutrale looks zijn perfect voor felle accessoires zoals bijv. een tas
Okay stel je voor dat dit meisje ipv haar stilletto’s gympen aan had. Dan zou het geheel nogal erg armoedig uitzien. Maar met die hoge hakken: KAPOWWWW instant high fashion tezamen met de tas uiteraard. Wat schoenen voor een outfit wel niet kunnen betekenen, goh….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *