Gisteren was er in de Theresiastraat (Den Haag) een braderie. Mijn moeders vriendin (http://www.arifa.nl) had ook een kraampje op de braderie. Ze verkocht kleding, schoenen, kaftans, indiase kleding en sieraden. Ondanks dat ik deze maand ‘zwaar’ aan het budgetteren ben, heb ik 30 euro uitgegeven. MAAR ik heb zulke leuke items gekocht, kijk je mee welke dat zijn?

Onderstaande blousje was het eerste waar mijn oog op viel en het was ook nog eens maatje 36 helemaal mijn maat! I just LOVE the fabric en de soort van sfifa dat er op is genaaid. Dit blousje vind ik super chique er uit zien en ik kan het vrijwel voor elke gelegenheid aan, ik ben zeer tevreden over deze aankoop. Dit blousje heeft mijn moeders vriendin trouwens helemaal zelf gemaakt.

Ook moest ik natuurlijk weer armbandjes kopen ik heb hele smalle polsen dus de meeste armbanden in de winkel zijn te groot, maar gelukkig weet mijn moeders vriendin welke armbanden mijn maat zijn:

Bovenstaande ‘ambrosian red’ setje kostte 5 euro

Deze mint green bracelet is mijn FAVORITE! Echt zo een kleurtje voor de lente/zomer. Dit soort armbandjes vind ik zo fijn: het maakt niet uit of je een grote of kleine pols hebt want dit ontwerp past altijd doordat je je pols erdoor heen kunt schuiven i.p.v eerst je handen doorheen. Deze mint green en de oranje armband mocht ik meenemen voor 5 euro.

En dan mijn laatste aankoop: schoenen. Ik had me niet voorgenomen om schoenen te kopen, maar toen ik deze schoentjes eenmaal had gepast wel…. toen was ik in love….

Deze schoenen waren 5 euro! Okay ze waren wel tweedehands en normaal koop ik geen tweedehandse spulletjes. MAAR zie de onderkant, het ziet er niet ‘versleten’ eruit:

In totaal heb ik 5 items gekocht voor 30 euro. Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *