beautycase_howto_reizen
Op vakantie gaan is een van de leukste bezigheden van het jaar. Voordat het zover is moeten we helaas wel allemaal geloven aan het grote koffer-inpak-dilemma. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk en gebruik de volgende tips om netjes binnen die 23 kilo’s te blijven. Ja, het kan echt!

basis
Op het strand heb je echt niet veel make-up nodig en daar komt bij dat de naturelle look helemaal hot is dit jaar. Wat heb je nou aan een plamuurlaag foundation op je gezicht als je bruin wilt worden en wat moet je met een lippenstift als je om het uur de zee induikt? Juist, lekker thuis laten die handel. Een waterproof mascara wordt jouw enige accessoire tijdens een stranddag en deze kan tevens gebruikt worden voor een avondje uit. Ook een BB cream is heel handig deze speciale crème egaliseert en hydrateert de huid en jij geniet van de juiste verzorging voor je zonovergoten gezicht.

box
Een lippenstift gebruik je voor je lippen en een wenkbrauwpotlood komt van pas voor je wenkbrauwen, dat weten we allemaal. Maar wist jij dat je deze zelfde lippenstift ook goed kan gebruiken als blush? Dep jouw lippenstift, het liefst rood of roze, voorzichtig op je jukbeenderen, veeg het zachtjes uit en zeg vervolgens hallo tegen je nieuwe blush! Het wenkbrauwpotlood is net zo multifunctioneel en kun je prima gebruiken als eyeliner.
friends-409403_1280
Ook een spiegeltje wordt overbodige luxe tijdens zo vakantietripje. De smartphone of tablet, die we standaard met ons meedragen, dient als een uitstekend alternatief. Zet één van beide gadgets in een Acer Liquid Jade S55 Duos hoesje of 10 inch tablethoes, start de selfiecam en je hebt een kant-en-klare spiegel voor je neus staan.

baddoek_diy_brushroll
Ben je in een creatieve bui? Dat komt goed uit, want voor vertrek mag jij je wagen aan het maken van een brushroll! Dit is een handig opbergtasje voor al jouw make-upkwasten, zodat ze zich na het reizen nog keurig op dezelfde plek in jouw koffer bevinden.

Neem een klein handdoekje, vouw deze dubbel en zorg dat je aan de bovenkant een strook van ongeveer 5 cm overlaat. Naai verticale strepen op het handdoekje en maak vervolgens de zijkanten dicht. In de vakjes die zijn ontstaan, berg jij vanaf nu heel eenvoudig je kwasten op. Rol het handdoekje op, sluit deze af met een elastiek en jouw kwasten zijn klaar voor de vakantie.

vliegen_vliegtuig
Om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het verstandig om wat voorbereidende maatregelen te treffen. Verpak al jouw vloeibare make-up uit de handbagage bij voorbaat alvast in een plastic zakje, zodat je dit gedoe bespaart op het vliegveld zelf. Daarnaast is het fijn om alle belangrijke spullen bij elkaar te hebben, zoals boardingpassen, jouw telefoon en ID-kaart. Kies voor een buideltasje (een lederen is best leuk!) of een handige portemonneehoes voor jouw Xperia M4 Aqua om alles gemakkelijk op één plek te hebben.

Wat zijn jouw reistips wat betreft het inpakken van je koffer en alle poespas bij het inchecken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *