Harde windbuien, regen, bewolkt yep we zitten middenin herfst. Het weer kan je somber maken, maar misschien niet als je het seizoen gebruikt voor leuke herfst outfits. Wat is nu leuker als je op een herfstochtend, the perfect hair, makeup en outfit hebt? Dan ben ik wel Miss Sunshine hoor 😀 Kijk mee naar de volgende herfst inspiratiefoto’s.

Dit is een typisch voorbeeld hoe je je zomerkleding kunt mixen met herfst/winterkleding.
Ben niet helemaal een fan van de jeans eronder, het geheel zou er beter uitzien met een classy zwarte broek (dress pants), maar de bovenkant, het jasje en het truitje: respect
Deze outfit vind ik 10 keer niets (tjah smaken verschillen), ik heb dit plaatje uitgekozen vanwege de sjaal. Deze tube sjaals zijn nu hartstikke in, maar volgens mij bedekt het je nek niet helemaal?  Dit weerhoud mij om er namelijk 1 te kopen…. Tube sjaals draagsters: als ik het verkeerd heb, laat het me dan vooral weten
Dit kort rokje zou ik zelf nooit dragen, maar men o men wat ben ik  toch gek op de kleur burgundy oftewel de wijnrode kleur: niet te rood of wel fel, precies goed voor de herfst
Eigenlijk vind ik deze outfit ook iets lenteachtigs hebben, i love the colors van deze outfit. Een super sjiek geheel, van top tot teen.
 Misschien wat te saai voor de meesten, maar ik hou echt van basic kleding en kleuren. Een leuke grote armband of ketting zou echt opvallen met deze outfit. Een leuk outfit voor werk/school.
OMG, dit is toch wel 1 van mijn favorieten van deze inspiratiefoto’s. Check die blouse, yabba dabba doooooo. Supermooi!!! Echt zo een kimono-achtig blousje, i absolutely love IT <3
Bij de C&A is er ook een kimono pyama, dat ziet er ook zo vet mooi uit. Trendy sjiek uitzien bij het opstaan/slapen gaan:
 Deze kost 23 euro
Een spijkerblousje gebruiken als spijkerjasje, geniaal!
Hoe langer ik naar deze outfit kijk, des te leuker ik het vind. Het heeft iets vintage, maar toch ook weer iets moderns, hmmmm. En ook hier kun je je zomerkleding goed gebruiken.
Men o men, wat een mooi jurkje/kort tuniekje. Zo lieflijk mooi ahhhhhh, gelijk zin om lekker weg te dromen.
 Dit plaatje heb ik uitgekozen puur voor de muts en niet voor de outfit (daar ben ik niet weg van). De muts aan de andere kant is best leuk! Do you agree?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *