2014-03-01 11

Nu dat de nieuwe website gelanceerd is, wil ik dit erg graag vieren door 1 van mijn lezeressen te trakteren op een healthy goodie pakket! Dit pakket bestaat uit mijn favoriete producten. Kijk mee naar de exacte inhoud van het pakket die je kunt winnen (zoveel zin om dit pakket weg te geven!!!):

2014-03-01 11
Mueslibar met noten en superfood granaatappel! Heerlijk als tussendoortje, gekocht bij de Ekoplaza.

zonnenbloem
Mijn vervanging voor pindakaas! Zelf krijg ik ontzettend veel uitslag op mijn gezicht als ik pinda’s eet of pindakaas. Zonnebloempasta smaakt natuurlijk niet precies hetzelfde als pindakaas, maar komt er dichtbij in de buurt. En is velen malen gezonder; aangezien in zonnebloempitjes de mineraal zink zit. En zink is supergoed voor je huid vooral als je gevoelig bent voor acne. Te koop bij de Ekoplaza.

quinoa
En om de zonnebloempasta gelijk te gebruiken, kun je dit smeren op een healthy quinoa rijst cracker (Ekoplaza). Je kunt de zonnebloempasta natuurlijk ook gewoon op brood smeren. Persoonlijk vind ik het toasten van brood met boter en dan zonnebloempasta erop gesmeerd met een kopje thee ontzettend lekker.

amandelen
Amandelen! Deze amandelen van Duyvis zijn licht gezout en lekker knapperig geroosterd. De laatste tijd had ik enorm last van haaruitval en sinds ik de afgelopen weken religieus elke week een handvol noten at, is dit sterk verminderd. Ik hoop dat dit ook voor jou zal werken. Zoniet, dan is het in ieder geval een healthy snack als tussendoortje want amandelen zijn goed voor je hersens, verlaagt cholesterol en helpt je botten en tanden sterk te houden (bron).

agar
Oeee agar agar almond dessert! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het pakje met wat water in een pannetje te koken, dit af te laten koelen in een bakvorm en in blokjes snijden. Je hebt dan een heerlijk vegetarisch dessert. Agar agar wordt namelijk gemaakt van zeewier en niet van gelatine met dierlijke vetten (Amazing Oriental).

gemberthee
Instant gemberthee, deze thee is sterk en alleen gemaakt van gember en niet van theïne. Als je even geen zin hebt om verse gember te schillen, snijden en te koken dan kun je snel dit theezakje gebruiken. Gember is ontzettend goed tegen misselijkheid en tijdens de menstruatie (Amazing Oriental).

milkwhittea
Deze instant double white milk tea is niet zoals bijv. chai latte van de Starbucks. Er zit namelijk veel meer black tea in dan melk. Het heeft een aparte smaak wellicht door de zwarte thee en smaakt niet mierzoet. Je kunt dus zelf meer suiker/honing of zelfs specerijen zoals kaneel erbij toevoegen om je eigen variatie te maken van de instant double white tea (Amazing Oriental).

chocolate
En tot slot, sorry I know this is not healthy! Maar het kan geen kwaad om 1 bonbonnetje per week te eten om jezelf na een lang vermoeiend werkweek te trakteren, toch? Deze bonbons zijn van mijn roadtrip naar Brussel er zitten zeven heerlijke bonbons in allemaal zonder alcohol. Dit doosje heb ik speciaal bewaard om weg te geven in de goodie pakket.

Dat waren de items. De actie zal ik op Facebook plaatsen, enige wat je daarvoor hoeft te doen is het bericht te liken (let op je moet wel Tasty Nilou’s fan zijn) en als je geen Facebook hebt dan kun je hieronder een comment achterlaten en dan zal ik je meenemen in de loting. Je kunt alleen aan deze actie meedoen als je in Nederland of Belgie woont.

De actie loopt tot woensdag 12 maart 20:00. Donderdagavond maak ik de winnares bekend, veel succes! En laat me weten wat je van de bovenstaande producten vindt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *