Sinds ik de designersschoenen van Cole Haan (die niet alleen fashionable zijn maar ook goed voor je voeten) heb gezien op de Oprah Winfrey show, ben ik op zoek naar een goedkoper alternatief. Ten eerste die Cole Haan schoenen zijn hier in Nederland (volgens mij) niet te verkrijgen. En ten tweede, waren ze hier te koop dan zou het super prijzig zijn, want al zijn ze afgeprijsd dan zou je toch een bedragje van minimaal 150 dollar voor betalen. Ben je toch nieuwsgierig naar de schoenen van Cole Haan, dan ontzeg ik je dat natuurlijk niet: Cole Haan shoes aren’t they just lovely? Men, als ik nu bommen geld had……

Nu heeft mijn vriendin een paar weken geleden mij geattendeerd op een erg leuke alternatief namelijk Happy Heels gevestigd in Rotterdam. Deze winkel biedt fashionschoenen aan van het Braziliaanse merk “Picadilly” die gezond zijn voor je voeten. Onderstaande beschrijving van de website http://www.happyheels.nl:

Ervaar het ultieme comfort  van  Piccadilly Schoenen!

Piccadilly is een toonaangevende schoenenmerk uit Brazilie die bekend staat om haar uiterst comfortabele damesschoenen. Sinds haar oprichting in 1955 heeft Piccadilly diverse kwaliteitsprijzen gewonnen. Piccadilly schoenen worden wereldwijd geexporteerd naar ruim 100 landen.

De belangrijkste eigenschappen van Piccadilly schoenen  zijn:-  Het stimuleren van de bloedcirculatie-  Verminderen van vermoeidheid-  Het bieden van meer veiligheid en stabiliteit tijdens het lopen
Piccadilly heeft ook een “MaxiTherapy” lijn. De binnenzool van de MaxiTherapy schoen bestaat uit infrarood materiaal, die door de lichaamswarmte wordt geactiveerd. Dit trekt de pijn uit de voeten weg. De voering aan de binnenkant van de MaxiTherapy lijn heeft geen naden.

Halleluuuuuuja, eindelijk na jaaaaren gezocht te hebben, is er een alternatief en niet zomaar een alternatief, een goedkopere alternatief. Daarbovenop is er nu ook nog een zomersale. In ieder geval zijn deze schoenen stukken goedkoper dan die van Cole Haan. Deze schoenen zijn niet alleen geschikt voor jezelf maar ook om als kado te geven aan je moeder of oma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *