gastblogger_zubaidah
De afgelopen weken hebben jullie al wat artikelen gelezen die geschreven zijn door gastbloggers Janneke (is eten opwarmen in de magnetron ongezond?) en Martine (wat houdt clean eating in?). Vandaag is het Zubaidah’s beurt om iets over zich zelf te vertellen.

Hallo, beste lezers! Ik ben Zubaidah, een gastblogger die jullie de komende weken gaat entertainen (en niet geheel onbelangrijk), ook zal informeren over onderwerpen in de richting van voeding en gezondheid. Ik ben 22 jaar en tweedejaars studente Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool. Schrijven vind ik erg leuk om te doen en daarom ben ik superenthousiast om als gastblogger aan het werk te gaan voor Tasty Nilou’s. Ik vind het zelf altijd leuk om informatie over voeding op te zoeken en te lezen. Nu heb ik de kans om zelf de persoon te zijn achter de artikelen, die andere mensen informeert.
zubaidah
Mijn eerste artikel gaat over de Mediterrane voedselpiramide in vergelijking met de Schijf van Vijf in Nederland. Hier weten (denk ik) niet veel mensen vanaf en ik vond het interessant om hier wat over te schrijven. Graag wil ik schrijven over onderwerpen die niet vaak besproken worden, maar toch interessant zijn om te weten, weer even onder de aandacht brengen. Ik kijk er naar uit om deze bevindingen met jullie te delen!

Houden jullie mijn artikelen in de gaten?
Liefs, Zubaidah

Zubaidah is de derde gastblogger bij Tasty Nilou’s. De komende tijd verschijnt (tot februari) iedere week artikelen op het gebied van voeding en dieet geschreven door de Tasty Nilou’s gastbloggers team!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *