gastblogger_janneke
Wat mag ik als blogger toch in mijn handjes knijpen! Afgelopen maand oktober was ik druk in de weer met het kennismaken en het interviewen van niet 1, maar 3 gastbloggers 😀 Alle drie gastbloggers studeren voeding en diëtetiek en dat sluit naadloos aan op deze blog waar voornamelijk de focus ligt op een healthy lifestyle. Graag introduceer ik mijn allereerste gastblogger Janneke:
janneke
Hallo lieve lezers! Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Janneke, tweedejaars student Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool. Ik ben sinds kort gast-blogger voor Tasty Nilou’s, en ik zal jullie vertellen waarom dit zo leuk is.

Tasty Nilou’s schrijft onder andere over food en laat jullie allemaal handige tips&trics zien die je zelf heel makkelijk kunt uitproberen. Ook worden gave recepten gedeeld en producten getest. Ik hou zelf heel erg van eten en hoop dat ik mijn ervaringen en nieuwe weetjes kan delen met jullie.

Samen met Martine en Zubaidah zal ik af en toe een artikel plaatsen op deze site, zodat we jullie elke week met nieuwe, bijzondere en handige tips en weetjes zullen verrassen! Ik heb er heel veel zin in!

Liefs,
Janneke

Bereid je alvast mentaal voor; morgen verschijnt Janneke’s eerste artikel: is eten opwarmen in de magnetron slecht of niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *