collage
Het is weer zover! Cannes 2015 is bijna tot z’n einde gekomen in Frankrijk. Cannes maakt het mogelijk om de nodige promotie te geven aan internationale films. Hierbij komen ook acteurs en actrices in de mooiste creaties over de rode loper. Mijn favoriete rode loopster is Aishwariya Rai. Paar jaar terug was ze door haar zwangerschap wat aangekomen en daar werd ze erg op bekritiseerd door het publiek. Vorig jaar en dit jaar heeft ze een ware comeback gemaakt. Laten we eens kijken wat deze Bollywood beauty in petto voor ons heeft voor dit jaar.

Aishwariya’s eerste look op de rode loper. De jurk is een ontwerp van Elie Saab. De kleur groen staat haar ontzettend goed en check haar oogmakeup die de jurk tot zijn recht meer doet stralen.
collage_1

Eva Longoria nam ook deel aan Cannes. Aishwariya en Eva kennen elkaar echt heel lang dankzij hun werk voor L’Oreal. Samen maakten ze dan ook deze selfie
collage_eva_aish

Hier is zelfs een video te zien van hoe het hele selfie gebeuren plaats heeft gevonden precies op 2 minuut 26 (even door scrollen).

Tijdens de Variety Magazine’s ‘He for She’ campagne event waar ze het podium deelde met Salma Hayek werd er gesproken over geslachtsgelijkheid. Dit deed ze in een fleurige bloemenjumpsuit, wauw ik ben nooit echt een fan geweest van jumpsuits, maar dit model van ontwerper Sabyasachi is echt wel classy en dat klein tasje erbij: zo cute!
aishwarya rai bachchan sabyasachi cannes variety

Voor een aantal interviews droeg Aiswariya ook een aantal designer pakken van onder andere Stella McCartney:
aish8

aish5

Voor haar nieuwe film release “Jazbaa” ontvangt ze de pers in deze Oscar de La Renta jurk.
aish7

Aishwariya is een bezig bijtje naast haar acteerwerk is ze ook ambassadeur voor L’Oreal. Tijdens de Cannes was de L’Oreal ambassadeur team (waaronder Eva Longoria) ook aanwezig. Waar ze reclame maken voor de nieuwe roze lipstick collectie van L’Oreal. De jurk van Aishwariya is beyond dreamy…..
aish6

En om even te laten zien hoe Aishwariya er in haar vroegere jaren eruit heeft gezien een videoclip uit 1 van haar Bollywood films (niet dat ze zoveel is veranderd, maar ze is wel iets ouder geworden ze is nu namelijk 42). Leuk weetje onderstaand filmpje was Aishwariya’s eerste hit waarmee ze doorbrak als actrice na haar modelcarrière

Welk ontwerpjurk vind jij het mooist?

Edit 21 mei 2015 ik dacht dat Cannes al afgelopen is, maar Aishwariya is gespot in nog 2 designer jurken:

Aishwarya Rai bachchan Georges Chakra cannes

Beide jurken zijn ontiegelijk mooi, LOVE them

aishwarya rai ralph russo cannes

Ook was ze aanwezig bij de amfAR’s (The American Foundation for AIDS Research) 21th Annual Cinema Against AIDS gala event voor de 68e Cannes international film festival. Wederom in een Elie Saab jurk
collage_aish_purple_elie_saab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *