dresses-53319_1280
Zo gaan er weken voorbij zonder een fashion wednesday en dan is het er ineens 2 weken achter elkaar 😛 Om heel eerlijk te zijn de reden waarom ik fashion wednesdays hou is echt puur voor mezelf 😛 Ik ben heel vaak inspiratieloos, je weet wel van die dagen dat je 1001 dingen te doen hebt en je gewoon wat uit je kast trekt, maar je kast niet opgeruimd is waardoor je altijd naar dezelfde kledingstukken grijpt? ZUCHT, jep, na jarenlang fashion wednesdays gebeurt dit mij nog steeds! Met bevrijdingsdag heb ik eindelijk weer mijn kledingkast geordend en leuke kledingstukken weer gevonden die ergens achter een hoopje andere kleding waren beland. Ik ben sinds bevrijdingsdag iedere week bewust bezig met mijn kledingkast –> ik wil niet dat het weer een bende wordt waardoor ik op sommige dagen eruit zie alsof ik geen kleding bezit? Nu is fashion wednesday natuurlijk niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie gewoon ter inspiratie dat hebben we allemaal nodig zo nu en dan, toch?
colorful-620520_1280
Vorige keer liet ik de kledingstijl van Olivia Pope zien, dit keer is het nog steeds een beetje Olivia Pope geinspireerd. Ik heb namelijk een tijd terug een leuke website ontdekt: http://www.justforhijab.com. Dit is een website waar allerlei leuke outfit collages staan voor op het kantoor, vrije tijd en voor het uitgaan. Helaas is de website niet meer actief (sinds januari 2014), maar de outfit collages zijn echt ontzettend goed gedaan. Ook voor niet moslima’s zijn de outfits erg leuk voor op kantoor bijvoorbeeld. Justforhijab laat zien hoe modest fashion lees: bescheiden fashion: leuke fashion kan zijn!

collage_1_jurken
Jurken! Weet niet of ik zulke hoge hakken eronder aan zou doen overdag, maar goed ik kan de combinaties wel zeker waarderen

collage_2_1
Deze outfits en die hieronder zijn casual outfits die je ook zeker draagbaar zijn op het werk/school.

collage4

collage_5

collage_3

Heb jij een leuke outfit gespot die je makkelijk kunt nadoen met items uit jouw kast?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *