header_2

Je bruiloft is DE dag van je leven waarna een hele nieuwe fase begint. Dit nieuws wil je op de meest mooiste wijze met je dierbaren delen. Natuurlijk vertel je ze eerst persoonlijk dat je gaat trouwen, maar de meest logische stap daarna zijn de uitnodigingen. Hier kun je helemaal mee los gaan denk aan verschillende soorten stijlen. Voor mij is elegant en stijlvol de manier waarop ik mijn familie, vrienden en kennissen op de hoogte zou willen stellen van mijn bruiloft. Mijn bruiloft vond plaats in Zuid Amerika, dus de uitnodigingen werden daar besteld en verspreid. Dat vond ik jammer want ik wilde wel echt mijn eigen stempel erop hebben 🙁 Maar aan de andere kant ik kende niet eens 3 kwart van de aanwezige gasten op mijn bruiloft, yep dat was een hele ervaring 😛 Talk about feeling awkard… Wat ik wel niet over heb voor de liefde van mijn leven.

Fzohraz photography & invitations

Via instagram ben ik Fatima Zohra tegen gekomen (IG: fzohraz). Via haar account zie je de meest mooiste Pinterestwaardige creaties van kaarten voorbij flitsen. Dit zijn meestal kaarten voor bruiloften, babyshowers, henna party’s, bedankjes, en nog veel meer. Deze mooie kaarten maakt Fatima zelf hier in Nederland 🙂 Van Fatima mocht ik hier op de blog een aantal van haar creaties ‘displayen’.

Voor vandaag dus een hele korte post, maar met veel ‘kijkplezier’ in de vorm van inspiratie (en als je een frequente bezoeker bent, dan weet je hoe gek ik ben op inspiratie foto’s!).

Pastel colors

Verschillende soorten glanzende strikjes, maar ook van kant

Nude Champagne colors

Pinkish colors

Uni colors

Spring colors

Wat vind jij van deze kaarten met strikjes? Deze kaarten kun je best zelf een keer maken (juiste lettertype vinden, papierdikte, snijmachine, euh toch best een werkje), maar voor een bruiloft lijkt het mij handiger om het uit te besteden; je hebt toch zat andere dingen aan je hoofd? Zoals je wedding dress en het vinden van een goede visagiste?

Mocht je bestellingen willen plaatsen dan kan dat via http://www.fzohra.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *