korting_2

WOW, het is alsof mijn droom uitkomt! Als een echte healthfreak was ik vorig jaar naar de gezondheidsbeurs (lees hier het verslag). En omdat ik er zo enthousiast over ben, mag ik 100 kaartjes weggeven, je betaalt dan alleen 2,50 administratiekosten dat is een fikse korting van 17,50 per persoon!

Ik ben dit jaar zeker weer van de partij en ik hoop jij ook. Lees hieronder wat er allemaal te beleven valt op de beurs.


Gezonde tip: De eerste 100 kaarten gratis (2,50 bestelkosten).  

Kom naar De Nationale GezondheidsBeurs van 11 t/m 14 februari 2016 voor inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle! Bestel met actiecode NILOU op http://www.gezondheidsbeurs.nl

Op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle?

Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht, met 40.000 bezoekers en 300 exposanten de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Volop keuze in 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Fitness; Body & Mind en eHealth & Technologie. Gratis GezondheidsGids 2016 voor elke bezoeker. Eke dag start met een spetterende, muzikale energizer als opening! 

Meet en greet motiverende sprekers op de beurs

Maak kennis met Ralph Moorman, Carola van Bemmelen, Kim Holland, Jesse van der Velde, Dr. Frank, Iris Sommer en Philip Scheltens. Leer koken met Mathijs Vrieze in Europa’s Gezondste Kooktheater. Bezoek de sfeervolle paviljoens, actieve workshops en leerzame presentaties rond voeding en gezondheid. Veelzijdige gezondheidstesten. Antwoord op vele medische vragen. Pure wellness verwennerij met massage of make-up. Bewegen en fitness op elk niveau met motiverende instructeurs. Doe mee met de PlankChallenge van Personal Trainer Jacqueline van Dijk. Knetterverse feelgood food en healthy juice bars. Lessen in Yoga, Mindfulness en Oosterse bewegingsvormen voor innerlijke rust en ontspanning. Primeurs uit de digitale toekomst. En natuurlijk heel veel gezonde aanbiedingen en gadgets. Neem de GezondheidsGids 2016 gratis mee. Gezonde en gezellige dag uit voor mensen met gezond verstand! Kijk op http://www.gezondheidsbeurs.nl voor het actuele programma.

Inspirerende Avond Seminars ná de beurs

Ontmoet Max Strom, Baptist de Pape, Kris Verburgh, Patrick van Hees en William Cortvriendt op het inspirerende avondseminars. Zij delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel.  Alle informatie over programma, sprekers en inschrijving op gezondheidsbeurs.nl/avondseminar

Ahhh, ik sta echt te trappelen om de beurs te bezoeken, kan eigenlijk niet wachten tot 11 februari, maar moet even wat geduld hebben 😉 Zijn jullie ook enthousiast over de beurs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *