desk-1082044_1280

Werk uitstellen en vervolgens op het laatste moment een opdracht uitwerken daar kan ik behoorlijk van stressen, wie niet? We weten allemaal dat het een kwestie is van de tijd goed indelen; iedere dag wat uren aan de taak of opdracht besteden. Toch is het knap lastig om die knop om te zetten. Hier vertel ik hoe je effectiever kunt werken in sessies van 20 minuten. Een mooie desktop bureau daarentegen kan het werk waar je tegenop ziet net een stuk aantrekkelijker maken om ervoor te gaan zitten. Ik weet niet over jou, maar als ik de volgende bureau’s zie dan heb ik spontaan zin om mijn (veel te) lange to do list af te vinken 🙂

Bureau’s

Alle bureau’s in de onderstaande inspiratiefoto’s zijn wit wat niet vreemd het is een neutrale kleur. Het zorgt voor een crispy clean minimalistisch look. Hierdoor wordt het makkelijk om blanco bureaus ‘in te kleuren’ met accessoires van een bepaalde kleur. Verschillende soorten type witte bureau’s (zoals hieronder) vind je hier.

Heerlijk fris en fruitig zien deze home offices/thuiskantoren eruit. De hanglamp in de tweede afbeelding vind ik persoonlijk erg leuk.

bron 1 just dandy / 2 pinterest / 3 theofficestylist

Zoals je ziet hoef je geen supergrote kamer te hebben om toch een leuke werkplek te creëren. De laatste afbeelding waarbij je een bureau of is het een witte plank gevestigd aan het kozijn lijkt mij zo heerlijk! Ideaal om tijdens het werken te genieten van het uitzicht. Instant glamour kun je bereiken door zoals bij Freshome (nummer 2) de ijzeren plankdragers met goud te kleuren.

bron 1 centsationalgirl / 2 freshome / 3 pinterest

Ben je niet van het roze dan kun je voor een wat nuchtere look gaan en dat staat ook niet verkeerd
bron 1 lampsplus / 2 & 3 pinterest

Om sfeer te krijgen hoeft een bureau niet altijd perfect gestyled te zijn. Een mooie moodboard zoals in het rechterplaatje (nummer 3) kan net zo sfeervol, mooi & inspirerend ogen!


Bron 1& 2 appartmenttherapy / 3 irideeen (NL blogger!)

Geniaal is dit bureau aan het bed einde! Als je geen plek hebt voor een eigen studiekamer is dit een mooi alternatief.                                                                                        Bron 1 decoholic / 2 homedesigning

Wel, wel wel kijk es wat we hier hebben! Vorige week deelde ik nog mijn DIY tip over krijt tape en verf! Hoe cool is het als je je planning en to do list op je file cabinet kan neer pennen?  De rechter afbeelding is een stickerset die je via Etsy kunt kopen, MAAR je kunt ook zwarte folie kopen. DIY TIP creëer je eigen agenda op muur: mede blogster Dhini blogde gisteren over DIY muurstickers, deze zijn helaas niet van krijt, maar zijn wel zwart en hierdoor hoef je dus alleen krijtverf over de stickers te verven, cool of niet?

bron 1 designimprovised / 2 Etsy 

Accessoires

Een bureau dat sprankelt nodigt uit om de creatieve denkprocessen op gang te zetten. Dit kun je bereiken met verschillende accessoires en zoals je hieronder ziet lots of flowers!

Zie je hierboven de DIY tip om zelf  een pennenhouder te maken? Door potten op een plankje te plakken en deze te spuiten met kopergoud verf bereik je net zo een designer chique look zonder al teveel geld uit te hoeven geven. Daarboven (zwarte bureau) zie je dat aan de lege kanten van een bureau handige bakjes vastgeklemd zijn om meer ruimte over te houden op het bureau zelf.

So, it’s a wrap.  Achter welke ‘workstation’ of ‘thuis kantoor’ zie jij jezelf werken? Ik kan geen favoriet uitkiezen, ik vind ze stuk voor stuk BEAU-TI-FUL!  Kon je maar iedere dag achter een ander ‘pretty’ bureau werken, hé?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *