Het lijkt mij persoonlijk hartstikke leuk om een boek te lezen en dit dan weer te bespreken met andere vriendinnen. Toen ik stage liep in Toronto, mocht ik een keer mee naar een boekbespreking dinner, en dit was echt zo gaaf! Wij (een groep van 7 meiden) gingen naar een Frans restaurant omdat het boek zich in Frankrijk afspeelde, hoe leuk is dat? 

De boekensalon is een online ontmoetingsplaats voor vrouwen die graag lezen. De nieuwste boeken, vergeten parels en lang gezochte geestverwanten. Hier leer je ze allemaal kennen en als de Boekensalon.nl jou beter leert kennen, wordt het nog leuker met tips, aanbevelingen en nieuwe leesvrienden.  Maak kennis met jouw persoonlijke boekengids: 
http://www.deboekensalon.nl.
‘Bezoekers moeten met elkaar in gesprek kunnen gaan. Maar mijn ambitie reikt verder. Ik wil een uithangbord aanbieden en samenwerken met de hele branche. We bieden bijvoorbeeld een etalage voor andere winkels dan Bol.com. We beschikken al over een e-portal waar mensen e-boeken via de bibliotheek kunnen lenen, wellicht dat ze dat straks via de site kunnen doen.’ Aldus directeur Henk Das, bron.
Dus ben je op zoek naar een goed boek, of wil je graag je mening kwijt over een boek of de meningen van anderen lezen? Ga naar http://www.boekensalon.nl 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *