amandelen_2_benaming

Donkere kringen zijn iets waar elke vrouw wel voor vreest: ze laten je er moe en ouder uitzien dan nodig. Nu zijn er een heleboel oogcremes op de markt te koop, maar lang niet allemaal helpen tegen donkere kringen (heb jij toevallig wel 1 gevonden die helpt, laat het ons dan weten). Nu ben ik altijd op zoek naar een natuurlijk alternatief. Onder andere komkommer, aardappelschijfjes, vitamine e olie en amandelolie zijn de meest geopperde ‘home remedies’.  Bij de komkommer en aardappel is het de bedoeling dat je ze voor een kwartiertje tot half uur op je ogen laat liggen. Dat zie ik zelf niet zo zitten, ik gebruik veel liever iets wat de hele nacht kan inwerken, zoals amandelolie. Ik was al een tijd op zoek naar amandelolie en dacht dat ik hiervoor speciaal naar de Tuinen moest, maar het blijkt dat het Kruidvat ook amandelolie verkoopt voor €2,89. Voor je ogen heb je aan 2 druppels amandelolie meer dan genoeg!

Graag deel ik de volgende video’s waarin je kunt zien dat amandelolie pigmentatie kan verhelpen. Het heeft geholpen bij beautyguru Farah Dhukai, maar ik moet zeggen ieder persoon weer verschillend is. Wat bij de een werkt hoeft niet bij een ander te werken.

How to Lighten Dark Lips Naturally
Amazing! In combinatie met een citroensap/suikerscrub en amandelolie (iedere avond) heeft ze haar van nature donkere lippen lichter kunnen maken….
My Routine to Get Rid of Dark Underarms
Ook hier heeft citroensap en amandelolie haar donkere plekjes lichter gemaakt (amandelolie lijkt nu wel heel erg op een wonderolie….ik hoop dat het voor mij ook zal werken *fingers crossed*).

Ik heb de amandelolie gisteren gekocht en vanavond zal ik ermee beginnen! Tot over 4 weken met before en after foto’s.

Waarvoor gebruik jij amandelolie?
*Edit 11 september 2013
Zie hier inmiddels mijn resultaten met amandelolie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *