blender_pancakes
Vandaag even een niet zo mooie foto recept de foto’s zijn vers van de pers (Iphone) ik maakte deze pancakes namelijk voor de 2e keer vanochtend. Ondanks de slechte kwaliteit foto’s betekent het niet dat het recept minder is. Daarentegen deze blender pancakes zijn zoooooo heerlijk! Smaken totaal niet droog een beetje juicy, maar niet te.  Het recept is van Running with Spoons Banana Oat Greek Yogurt pancakes. EDIT: er moet ook nog een halve theelepel bakpoeder erbij!  Ik ben overigens helemaal in mijn nopjes met mijn moeders nieuwe Nutribullet (mijn moeder gebruikt het nauwelijks, dus moet ik het wel gebruiken, toch? :D).

De Nutribullet wow, die verpulvert alles binnen een minuut, maar daar schrijf ik binnenkort een complete review over.

Voor nu het recept, alle ingrediënten staan vermeld in de bovenstaande foto. Vond het wel lastig om de hoeveelheid Griekse yoghurt(1/4 kop) te converteren naar de Nederlandse hoeveelheden. Zelf heb ik namelijk de Amerikaanse maatbekers (wat het makkelijk maakt om het recept te volgen). In ieder geval het origineel recept staat hierboven mocht je geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse hoeveelheden.

Het recept doet me denken aan mijn eerder geprobeerde havermout huttenkase pannenkoekjes, alleen hoef je nu geen dure huttenkase te kopen, maar Griekse yoghurt met eiwitten:
perfecte_pancakes

Yep, dit recept is voor mij een winnaar! Wel wat honing erbij serveren aangezien er geen suiker in het recept zelf wordt gebruikt.
FullSizeRender(1)

Binnen een half uur kun je deze gezonde pancakes serveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *