slotenmaker
Afgelopen weken had ik al iets geschreven over woninginbraak en het belang van een lokale loodgieter er kwamen hier een aantal interessante punten naar voren. Vandaag de focus op een 24/7 slotenmaker want wat zijn daarin de mogelijkheden waar we niet zo snel bij stil staan?

Een slotenmaker kunnen we voor verschillende redenen nodig hebben. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk voor het installeren van sloten op deuren en ramen van een woning. Hiermee beveiligen we een woning tegen inbraken.

Ook voor het installeren van een alarmsysteem kunnen we de hulp van een slotenmaker inroepen. Er zijn echter ook situaties denkbaar waarbij we de hulp van een slotenmaker met spoed nodig hebben. Woon je bijv. in Barendrecht dan heb je een 24/7 slotenservice in Barendrecht nodig. Wanneer je plots midden in de nacht in het weekend voor een gesloten deur staat omdat je je sleutels kwijt bent geraakt dan heb je een slotenservice nodig die 24 uur en 7 dagen in de week bereikbaar is. Ook hier geldt: de slotenmaker moet niet te ver van je huis verwijderd zijn om snel ter plekke te kunnen zijn.

Sloten openmaken

Iedere huiseigenaar zal het ooit weleens meemaken: onverhoopt voor een gesloten deur staan. Dit kan verschillende redenen hebben:

1. Sleutels kwijtgeraakt
2. Sleutel in slot afgebroken
3. Slot werkt ineens niet meer

In deze gevallen heb je een slotenmaker nodig die het slot voor je kan openmaken. Het lastige aan deze situaties is dat deze nooit op een gelegen moment gebeuren. Vaak kom je er pas ’s nachts achter dat je je sleutels kwijt bent geraakt en niet meer je woning in kan. Een normale slotenmaker is op dat tijdstip niet meer bereikbaar. Een 24/7 slotenservice kan je echter op ieder moment van de dag bereiken om deuren en sloten schadevrij voor je open te maken. Ook voor een reservesleutel kun je terecht bij de slotenmaker.

Herstellen van inbraakschade

Een ander voorbeeld, stel je bent slachtoffer geworden van een woninginbraak je komt thuis in een woning waarvan de deuren en/of ramen zijn opengebroken. Deze moeten natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden om de beveiliging van je woning weer te herstellen. Ook hiervoor kun je de hulp van een 24/7 slotenservice inschakelen. Het beste is als je hiervoor gebruik kunt maken van een lokale slotenmaker. Deze kan dan de deuren en ramen zo goed mogelijk herstellen en de volgende dag terugkomen om de klus helemaal af te maken.

What would you do?

Wat zou jij doen als je woning is ingebroken? Natuurlijk eerst de politie bellen, maar nu zal ik na de politie ook een slotenmaker inschakelen en daarmee niet wachten tot de volgende dag want niemand wil in een onbeveiligde huis zonder slot en gebroken ramen verblijven, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *